fbpx

Online e mai sigur!

Rămânem permanent lângă clienții Idea!

In aceasta perioada ne confruntam cu o situatie nationala care necesita lucru de la distanta, protectie sanitara si grija si intelegere fata de ceilalti.

Misiunea noastra, a Idea Leasing Romania este sa sprijinim permanent afacerile romanesti, sa oferim o experienta #smart clientilor si partenerilor nostri si sa fim o solutie flexibila pentru cei cu care colaboram. Cel mai important e sa stim ca ramanem cu totii in siguranta – colegi si clienti deopotriva – si ca sprijinim clientii nostri in solicitarile lor, chiar si de la distanta.

Ramanem permanent langa comunitatea noastra de clienti prin intermediul contului MyClient, cel mai rapid si facil mod de a intra in legatura cu noi. In My Client puteti vizualiza oricand facturile/soldul, va puteti descarca imputernicire dauna sau iesire din tara, puteti downloada copie dupa RCA/Casco. Lucram la imbunatatirea lui si , in curand, acolo veti gasi mai multe instrumente folositoare gestionarii de la distanta a contractului de leasing.

AVANTAJE MyClient

icon facturi

Vizualizează facturi/sold

icon cerere dauna

Descarcă cerere daună

icon imputernicire

Descarcă împuternicire

Vom pastra in continuare legatura telefonic, prin echipa Call Center care poate fi contactata la acelasi numar (021 204 44 44), luni-vineri 9-17.30. Este posibil sa functionam in efectiv restrans in perioada urmatoare, prin urmare ne cerem scuze pentru eventualii timpi de asteptare mai lungi decat de obicei.

In cazul in care totusi aveti nevoie de suport fizic, toate filialele nostre sunt accesibile numai cu programare prealiabila. Detalii pentru programare gasiti aici https://www.idealeasing.ro/contact/. Va rugam insistent sa va luati toate masurile de siguranta si protetie necesare pentru vizita in filialele noastre.

Call Now Button