fbpx

Top 10 solicitări!

01. Împuternicire daună

Se poate genera de către client din secțiunea „Contul meu”. Singura conditie este ca toate facturile emise pentru incasarea obligatiilor contractuale sa fie achitate in intervalul scadent, la zi.

02. Împuternicire ieșire din țară

Se poate genera de către client din secțiunea „Contul meu”. Singura conditie este ca toate facturile emise pentru incasarea obligatiilor contractuale sa fie achitate in intervalul scadent, la zi.

03. Solicitări facturi

Facturile neachitate se pot descărca din secțiunea „Contul meu”. Se apasa click in casuta din partea stanga a paginii individual sau bulk, apoi se apasa butonul download.

04. Confirmări de sold

Puteți suna în call center sau trimite un mail la callcenter@idealeasing.ro, sau se pot vizualiza în secțiunea „Contul meu”.

Se trimit 3 mail-uri:

  1. În ziua emiterii
  2. Confirmare sold – la 7 zile de la emiterea facturii dacă nu sunt achitate
  3. Confirmare încasare – în următoarea zi lucrătoare

05. Calcule informative închidere anticipate

Se pot genera de către client din secțiunea „Contul meu”. Pentru orice detalii necesare, va rugam sa ne contactati la numarul 021 204 44 44;

06. Informații facturi

Toate informațiile cu referire la facturi se pot găsi în secțiunea „Contul meu”. Pentru orice clarificari suplimentare, va rugam sa ne contactati la numarul 021 204 44 44;

07. Status înmatriculare

Va recomandam sa apelati cu incredere la call centerul Idea leasing, la numarul 021 204 44 44, unde veti obtine toate informatiile dorite.

08. Informații despre polița CASCO

Polița CASCO se poate descărca din secțiunea „Contul meu”. Pentru informații referitoare la condiții de asigurare va rugam sa apelati cu incredere la numărul: 021 204 44 44

09. Solicitări documentație contractuală

Documentele se pot regăsi în secțiunile din site aferente leasing-ului pe care doriți să îl accesați.

10. Schimbare date de contact

Această solicitare se face doar în scris și cererea se poate descărca din secțiunea „Contul meu”.

Call Now Button