fbpx

Idei noi pentru investitiile tale!

Grupul Financiar BT

Grupul Financiar Banca Transilvania este cel mai puternic grup financiar din Romania, si totodata una dintre cele mai frumoase poveşti din antreprenoriatul românesc, cu peste 20 de ani de experienţă pe piaţa de capital. Poziţia financiară a băncii, nivelul de lichiditate şi capitalizarea robustă, abordarea sustenabilă, investiţiile de până acum în digital fac din Grupul BT un adevarat lider al sectorului financiar romanesc.

Mai multe despre Grupul Financiar BT gasiti aici.

Idea Leasing Romania

Aflata in topul celor mai mari companii specializate in servicii de leasing financiar din Romania, Idea::Leasing IFN SA este o companie full service care asigura solutii de finantare complexe. Expertiza echipei si a consultantilor de leasing acopera domenii variate: industria auto (autovehicule, utilitare usoare si motociclete), sectorul constructiilor rutiere si al transportului, industria alimentara, sectorul agricol, sectorul medical, industria energetica, industria de prelucrare a lemnului, industria de mase plastice, industria de prelucrare a metalelor si nemetalelor, precum si in alte industrii.
Idea Leasing, membra a grupului financiar BT din 2021 ofera produse si servicii financiare in felul in care companiile din Romania se asteapta in prezent: simplu, on-line si personal.

Idea::Leasing ofera servicii de leasing financiar atat companiilor (inclusiv IMM-uri) cat si persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor individuale, intreprinderilor familiale, practicantilor profesiilor liberale, mizand pe expertiza solida a echipei sale, pe mobilitatea ei – raspandire teritoriala in 9 filiale la nivel national – cat si acces facil la informatii prin dezvoltarea continua in directia digitalizarii.
Idea::Leasing este membra in Asociatia Societatilor Financiare din Romania – ALB Romania – din anul 2008 iar in prezent este membra in Consiliul de Leasing Director al ALB prin vicepresedintele ales, dl Liviu Serban.

Idea::Leasing este membra in Asociatia Societatilor Financiare din Romania – ALB Romania – din anul 2008.

Consiliul Director

Idea::Leasing Romania este condusa de un Consiliu de Director format din:

Corina Portase

Conducator

Liviu Serban

Conducator

Povestea brandului

Spiritul intraprenorial este ADN-ul Idea Leasing cu o atitudine centrata pe gasirea de solutii. Calitatile care ne-au consacrat – loialitate in parteneriat, viteza de reactie, echipa experimentata si entuziasta – sunt completate de un mod de relaționare simplu și accesibil.

Rămânand aceeași echipă de profesioniști cu care ați colaborat în cei peste 20 ani de existență, ne redefinim rolul in acela de a dezvolta si sustine un leasing modern, cu un apetit special pentru simplitate. Idea::Leasing nu este doar un alt nume pe piața de leasing, ci este un mod de a face business: inteligent, rapid, în colaborare – la fel cum apar ideile bune.

Noi punem IDEA la baza tuturor produselor si serviciilor noastre.

Valori

Idea::Leasing isi centreaza activitatea si crede in:

  • Dedicare: ne vom respecta mereu clientii si nu vom renunta la principiile noastre
  • Relationare: ne adaptam usor si vom raspunde nevoilor de simplitate, usurinta si confort in a livra produsele si serviciile Idea:: clientilor nostri
  • Perseverenta: tenacitatea, curajul si perseverenta sunt valori pe care le apreciem
  • Smartness: sustinem oamenii isteti, capabili sa inoveze si care au curajul sa exploreze noi solutii

Istoric Idea::Leasing Romania

Istoria Idea::Leasing incepe in anul 2000, cand compania a fost infiintata in Romania ca subsidara a unei firme de leasing austriece recunoscute pe piata europeana.
Compania a activat cu success pe piata de leasing, in cei peste 20 ani de activitate pe piata romaneasca clasandu-se in mod constant in top 10 companii de leasing din Romania.
Compania s-a dezvoltat pe masura ce piata din Romania a luat amploare, fiind una dintre primele companii care s-au extins la nivel national prin construirea in perioada 2004-2005 a unei retele teritoriale menite sa aduca serviciile profesioniste de leasing mai aproape de clientii si de partenerii companiei. Expansiunea reţelei teritoriale de filiale a continuat, ajungând la sfârşitul anului 2020 sa aiba prezenta teritoariala in Bucureşti, Sibiu, Braşov, Braila, Timişoara, Constanţa, Cluj, Iaşi, Craiova şi Ploiesti, acoperind prin aceste filale practic tot teritoriul Romaniei. In anii 2008-2011 si apoi in 2020-2021, in contextul unui climat economic dificil si unei piete financiare profund afectate de schimbarile socio-economice si de pandemie, echipa a avut o atitudine proactiva, consolidand relatia de incredere construita cu partenerii sai de business si implementand in companie un model de servicii financiare bazat pe solutii rapide catre parteneri si clienti.
Automatizarile si digitalizarea au fost prioritati pentru business, astfel ca in 2020 Idea Leasing a fost pioniera in implementarea semnaturii electronice pe contractul de leasing.

Din noiembrie 2021 Idea::Leasing &Idea Broker de Asigurare au devenit parte a celui mai mare Grup Financiar din Romania – Banca Transilvania.

Call Now Button