fbpx

Idei noi pentru investitiile tale!

Getin Holding

Infiintata in Romania in anul 2000, Idea::Leasing face parte dintr-un grup financiar puternic – Getin Holding, cu sediul in Varsovia. Getin Holding detine operatiuni extinse in Europa Centrala si de Est, cu expertiza in retail banking si leasing si peste 8.000 de angajati si este una dintre cele mai mari companii listate la bursa din Varsovia.

Mai multe detalii despre Getin Holding Group puteti gasi aici

Idea Group Romania

Idea Leasing, alaturi de Idea Bank alcatuiesc Idea Group Romania si ofera produse si servicii financiare in felul in care consumatorii si companiile din Romania asteapta in prezent: simplu, prompt si personal.

Aflata permanent in topul 10 al celor mai mari companii specializate in servicii de leasing financiar din Romania, Idea::Leasing IFN SA este o companie full service care asigura solutii de finantare complexe. Expertiza consultantilor de vanzari acopera domenii variate: industria auto (autovehicule si utilitare usoare), sectorul constructiilor si al transportului, industria alimentara si a bauturilor, sectorul agricol, sectorul medical, industria energetica, industria de prelucrare a lemnului, industria de mase plastice, industria de prelucrare a metalelor si nemetalelor, precum si in alte industrii.

Idea::Leasing ofera servicii de leasing financiar  atat companiilor (inclusiv IMM-uri) cat si persoanelor fizice autorizate, intreprinderilor individuale, intreprinderilor familiale, practicantilor profesiilor liberale, mizand pe expertiza solida a echipei sale, pe mobilitatea ei – raspandire teritoriala selectiva, in 10 filiale la nivel national – cat si acces facil la informatie.

Idea::Leasing este membra in Asociatia Societatilor Financiare din Romania – ALB Romania – din anul 2008.

Consiliul Director

Idea::Leasing Romania este condusa de un Consiliu de Director format din:

Corina Portase

Conducator

Liviu Serban

Conducator

Povestea brandului

Spiritul antreprenorial polonez a intarit ADN-ul Idea Leasing o atitudine centrata pe gasirea de solutii. Calitatile care ne-au consacrat – loialitate in parteneriat, viteza de reactie, echipa experimentata si entuziasta – sunt completate de un mod de relaționare simplu și accesibil.

Rămânand aceeași echipă de profesioniști cu care ați colaborat în cei peste 20 ani de existență, ne redefinim rolul in acela de a dezvolta si sustine un leasing modern, cu un apetit special pentru simplitate. Idea::Leasing nu este doar un alt nume pe piața de leasing, ci este un mod de a face business: inteligent, rapid, în colaborare – la fel cum apar ideile bune.

Noi punem IDEA la baza tuturor produselor si serviciilor noastre.

Valori

Idea::Leasing isi centreaza activitatea si crede in:

  • Dedicare: ne vom respecta mereu clientii si nu vom renunta la principiile noastre
  • Relationare: ne adaptam usor si vom raspunde nevoilor de simplitate, usurinta si confort in a livra produsele si serviciile Idea:: clientilor nostri
  • Perseverenta: tenacitatea, curajul si perseverenta sunt valori pe care le apreciem
  • Smartness: sustinem oamenii isteti, capabili sa inoveze si care au curajul sa exploreze noi solutii

Istoric Idea::Leasing Romania

Istoria Idea::Leasing incepe in anul 2000, cand compania a fost infiintata in Romania ca subsidara a unei firme de leasing austriece recunoscute pe piata europeana.

Compania  a activat cu success pe piata de leasing, clasandu-se in toti cei aproape 20 ani de activitate pe piata romaneasca in top 5 companii de leasing din Romania.

Compania s-a dezvoltat pe masura ce piata din Romania a luat amploare, fiind una dintre primele companii care s-au extins la nivel national prin construirea in perioada 2004-2005 a unei retele teritoriale menite sa aduca serviciile profesioniste de leasing mai aproape de clientii si de partenerii ai companiei.

In anii 2008-2009, in contextul unui climat economic dificil si unei piete financiare profund afectate de schimbarile socio-economice, echipa a avut o atitudine proactiva, consolidand relatia de incredere construita cu partenerii sai de business si implementand in companie un model de finantare bazat pe specificul obiectelor si al profilului fiecarui client. De asemenea, managementul companiei a initiat un program de investitii in traininguri pentru fortele de vanzari care au permis asigurarea unor servicii complexe de leasing, incluzand – pe langa finantare – analiza de bonitate si consilierea clientilor directi si a celor peste 1000 de parteneri.

In anul 2014, actionarul austriac a vandut in totalitate actiunile din Romania catre Getin Holding, care a devenit incepand cu septembrie 2014 actionarul principal Idea::Leasing. Expansiunea reţelei teritoriale de filiale Idea Leasing Romania a continuat, ajungând la sfârşitul anului 2019 la un număr de 10 – Bucureşti, Braşov, Braila, Timişoara, Constanţa, Cluj, Iaşi, Craiova, Sibiu şi Ploiesti.

Call Now Button