Despre noi | Idea Leasing
Cautam sa iti oferim o solutie de finantare croita pe specificul afacerii sau nevoilor tale, cu proceduri simple, astfel incat sa intri rapid in posesia bunului dorit.

 

Getin Holding

Infiintata in Romania in anul 2000, Idea::Leasing face parte dintr-un grup financiar puternic - Getin Holding, cu sediul in Varsovia. Getin Holding detine operatiuni extinse in Europa Centrala si de Est, cu expertiza in retail banking si leasing si peste 8.000 de angajati si este una dintre cele mai mari companii listate la bursa din Varsovia.

Mai multe detalii despre Getin Holding Group puteti gasi aici

Idea Group Romania

Idea Leasing, alaturi de Idea Bank alcatuiesc Idea Group Romania si ofera produse si servicii financiare in felul in care consumatorii si companiile din Romania asteapta in prezent: simplu, prompt si personal.

Aflata permanent in topul 10 al celor mai mari companii specializate in servicii de leasing financiar din Romania, Idea::Leasing IFN SA este o companie full service care asigura solutii de finantare complexe. Expertiza consultantilor acopera domenii variate: industria auto (autovehicule si utilitare usoare), sectorul constructiilor si al transportului, industria alimentara si a bauturilor, sectorul agricol, sectorul medical, industria energetica, industria de prelucrare a lemnului, industria de mase plastice, industria de prelucrare a metalelor si nemetalelor, precum si in alte industrii.

Idea::Leasing ofera produse si servicii de leasing si consultanta atat persoanelor fizice cat si IMM-urilor, mizand pe expertiza solida a echipei sale, pe mobilitatea lor - raspandire teritoriala selectiva, in 10 filiale la nivel national cat si acces facil.

Idea::Leasing este membra ALB (Asociatia Leasingului Bancar) din anul 2008.

Consiliul Director

Idea::Leasing Romania este condusa de un Consiliu de Director format din:Corina Portase

Conducator

Liviu Serban

Conducator

Povestea brandului

Spiritul antreprenorial polonez a intarit ADN-ul Idea Leasing o atitudine centrata pe gasirea de solutii. Calitatile care ne-au consacrat – loialitate in parteneriat, viteza de reactie, echipa experimentata si entuziasta - sunt completate de un mod de relaționare simplu și accesibil.
Rămânand aceeași echipă de profesioniști cu care ați colaborat în cei peste 15 ani de existență, ne redefinim rolul in acela de a dezvolta si sustine un leasing modern, cu un apetit special pentru simplitate. Idea::Leasing nu este doar un alt nume pe piața de leasing, ci este un mod de a face business: inteligent, rapid, în colaborare - la fel cum apar ideile bune.
Noi punem IDEA la baza tuturor produselor si serviciilor noastre.

Valori

Idea::Leasing isi centreaza activitatea si crede in:

Perseverenta: tenacitatea, curajul si perseverenta sunt valori pe care le apreciem
Dedicare: ne vom respecta mereu clientii si nu vom renunta la principiile noastre
Smartness: sustinem oamenii isteti, capabili sa inoveze si care au curajul sa exploreze noi solutii
Relationare: ne adaptam usor si vom raspunde nevoilor de simplitate, usurinta si confort in a livra produsele si serviciile Idea:: clientilor nostri

Istoric Idea::Leasing Romania

Istoria Idea::Leasing incepe in anul 2000, cand a fost infiintata in Romania compania VB Leasing, companie ce a activat cu success pe piata de leasing, clasandu-se in toti anii de activitate in piata romaneasca in top 5 companii de leasing din Romania.
Idea Leasing s-a dezvoltat pe masura ce piata din Romania a luat amploare, fiind una dintre primele companii care s-au extins la nivel national prin construirea in perioada 2004-2005 a unei retele teritoriale menite sa aduca serviciile profesioniste de leasing mai aproape de clientii si de partenerii ai companiei.

In anii 2008-2009, in contextul unui climat economic dificil si unei piete financiare profund afectate de schimbarile socio-economice, VB Leasing a avut o atitudine proactiva, consolidand relatia de incredere construita cu partenerii sai de business si implementand in companie un model de finantare bazat pe specificul obiectelor si al profilului fiecarui client. De asemenea, VB Leasing a initiat un program de investitii in traininguri pentru fortele de vanzari care au permis asigurarea unor servicii complexe de leasing, incluzand - pe langa finantare - analiza de bonitate si consilierea clientilor directi si a celor peste 1000 de parteneri.

Expansiunea reţelei teritoriale de filiale Idea Leasing Romania a continuat, ajungând la sfârşitul anului 2017 la un număr de 9 – Bucureşti, Braşov, Braila, Timişoara, Constanţa, Cluj, Iaşi, Craiova, Sibiu şi Ploiesti.
In anul 2014, actionarul VB Leasing Romania (VB Leasing International Holding GMBH) a vandut in totalitate actiunile catre Getin Holding, care a devenit incepand cu 1 septembrie 2014 actionarul principal Idea::Leasing.